Welkom op mijn Reislog!

Beste allemaal,

Jawel, mijn eerste blog! Zoals veel van jullie weten zal ik rond maart voor een half jaar naar China vertrekken om als Au Pair te werken.

Vorige week heb ik voor het eerst contact gehad met een Chinees gezin. Een leuk gezin wat bestaat uit vader (zakenman), Moeder Kelly (huismoeder), Dochter Christina (3 jaar oud), Dochter Liza (4 maanden oud) en opa en oma wonen ook in huis. Wat een drukte! Kelly heb ik nu 2 keer gesproken via Skype. Een erg leuke, mooie Chinese vrouw, die vrij goed engels spreek! Veel humor, en erg lief. Ze wilt vooral een westerse au pair die haar kinderen een hoop kan leren over het leven als vrouw in Nederland.

Ik zal in dit gezin 5 uurtjes per dag werken, en op zaterdag EN zondag ben ik vrij! Kelly wilt me heel veel dingen in Beijing laten zien, en waarschijnlijk ook daarbuiten!

Dit weekeind zal het gezin het contract gaan tekenen. Als dit gebeurd is moet ik mijn visum regelen, en dan gaan! Ik hoop rond half maart te vertekken, en in september terug te komen!

Veel plezier met het volgen van mijn avontuur!

Liefs, Sanne

Antoinette

Superrr! om je te volgen!
Liefs!

Suzanne Boer

heel veel plezier daar:) dat zal wel lekken zo te horen. en ik volg je.

liefs Suzanne

Agna

meis wat een spannend avontuur. Geniet met volle teugen en kijk uit naar al je belevenissen. liefs Agna

Remmo

Ik ga je verhalen met veel plezier lezen schat!

Maudy

Ook ik kijk uit naar je verhalen !

Daphne

Supergaaf ! Ik duim voor je en ik kijk uit naar al je verhalen !

Juanita

Nou Sanne kijk uit naar je verhalen hoor, want die kan jij volgens mij heel smakelijk vertellen !!!! Supergaaf en spannend enne je bent op tijd terug voor.......... je weet wel hahaha !!!!

Alida

Hoi Sanne, Helemaal leuk om je verhalen te volgen! Geniet er lekker van! xxx

Anita

Wat gaaf, Sanne. Ik ga je verhaal volgen. Vroeger vroeger woonden jouw ouders tegenover ons in de Generaal de Wetstraat, dus zo kennen we jullie. We waren nog op kraambezoek bij jou, haha, grappig, hè. Veel plezier daar en ik lees je avonturen graag. Liefs, Anita

oma boob

bedankt voor de mooie verhalen