Vertrek!

Lieve allemaal, Het is zover! Over 10 minuten rijden papa, mama, broertje, zusje en ik richting Schiphol! Ik zal rond 18.30 uur inchecken, nog ff met de familie wat eten, en om 21.20 uur ga ik de lucht in! Ik heb er onwijs veel zin in, en denk vooral niet na over 'het half jaar'. Ik ga lekker genieten, en zie wel waar t schip strand :). Ik zal morgen om 14.30 uur Beijing tijd aankomen ( 07.30 uur NL tijd), dus ik heb gelijk de tijd om nog wat dingen te bekijken. Ik weet niet hoe snel ik op internet kan, maar zodra dat kan laat ik jullie weten dat ik veilig aangekomen ben! De in totaal 30 klo aan bagage staat klaar, paspoort ingepakt en batterijen zijn opgeladen: LETS GO!! Liefs en kussen, MeiNa (mijn Chinese naam;))

Marieke (vd Linden)

Heel veel succes en plezier meid! Het afscheid zal misschien niet meevallen, maar inderdaad: vooral ervan gaan genieten!

Suzanne

heel veel plezier!!! en ook een beetje sterkte met afscheid!!! Maar geniet van deze waanzinnige kans in China!!! Enne erg leuke en mooie Chinese naam!!

Tesse

Sannneee fijne vlucht schat!

heleen

hey Sanne,

nog een uurtje en je gaat de lucht in, waanzinnig!!
ik wens je een onwijs leuke tijd toe en ben benieuwd naar je verhalen.
succes met alles wat je te wachten staat, maar ik weet, jou krijgen ze niet zomaar gek :)

liefs uit Rozenburg

Remmo

Hé scheet,
als je dit leest ben je al in China!!! Niet te geloven. Ben benieuwd naar je eerst verhaal over je het gezin en wat je allemaal ziet. Die eerste dagen maak je zo veel mee.
Dikke kus

Suzanne Boer

heel erg veel plezier meis. en ik kijk uit naar alle leuke, spannende, spontane en grappige verhalen.

liefs
Suzanne

Gaby

Lieverd

Een goede reis en een gezegende tijd.
Geniet van deze unieke ervaring.
En ik weet zeker dat het gezin waar je komt zal genieten van al jou warmte, liefde, gezelligheid en gekkigheid!

Dikke knuffel

Annelize

nou meid op dit moment ben je nog onderweg :)
Viel t afscheid beetje mee gister?
MAar idd vooral gaan genieten! EN gelukkig is er internet skype enz.
Ben benieuwd naar je 1e "live" kennismaking in t gezin.
Succes met alles
liefs de Broedertjes

Nina (Je beste vriendinnetje!)

Je bent er nu al gewoon 3uurtjes!
Hoop dat de 1ste indruk erg leuk is en dat je een fijne/goede reis hebt gehad!

We skype schat!

Dikke kus & Love youuuu!

Melanie

Hoooi Lieffie!

Ik had je nog gebeld gister want de kinderen wilden nog even gedag zeggen! Maar dat is niet gelukt blijkbaar :p dus bij deze een denkbeeldige knuffel en kusjes van Mij en de Boys!

Echt een heel gek idee dat jij nu aan de andere kant van de wereld zit!

Veel plezier schatt!!
xxxxxxxxxxxxxx

Bjorn

Wajow dikke spam. maargoed. Heel veel plezier Sannie. Heel veel foto's maken. En hou iedereen op de hoogte hiero he ;).